Politica comenzilor:

 

    Pentru Nunti si Botezuri comenzile v-or fi preluate doar prin prezenta la sediu unde se vor discuta toate detaliile despre evenimentele respective ( aranjamente, ziua evenimentului, livrare )

 

    Pentru comenzile mai mari de 500 ron este necesar un avans care reprezinta 10 %- 20% din valoare comenzii.

 

 

     Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

 

    Pentru a putea cumpara de pe www.vany.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.

 

    In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

 

    In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

 

 

     Metode de plata:

 

     Preturile prezentate includ TVA (24%).

 

     Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.

 

     Plata produselor se efectueaza in numerar/cash, la livrarea produsului sau prin credit/ debit card la plasarea comenzii online.

 

 

     Forta majora:

 

     In cazul in care nu avem pe stoc toate florile sau materiale necesare realizari comenzi dumneavoastra veti fi contactati telefonic pentru a va da posibilitatea sa va schimbati comnada sau sa o anulati. Unele flori/materiale care sunt indisponibile pot fi inlocuite cu altele dispoinibile pe stoc. In acest caz veti fi contatctati de catre angajati nostri pentru a va informa de modificari.

 

     Drepturi de autor:

 

     Toate pozele postate pe site-ul www.vany.ro sunt proprietate a firmei SC VANY COMEXIM S.R.L. Preluarea lor fara acordul nostru scris va fi considerat o incalcare a drepturilor de autor si v-a fi semnalata ca atare.

 

     Politica de retur:

 

    Clientii www.vany.ro au dreptul de a returna produsele achizitionate prim intermediul acestui site, prin denuntarea unilaterala a contractului vanzare-cumparare incheiat la distanta, fara invocare niciunui motiv, conform legislatiei romana in vigoare.

 

    1) Nu pot fi retunate materialele care sunt perisabile ( flori ) dar alte materiale neprisabile comandate separat pot fi returnate ( vaze, cadouri, etc. ).

    2) Returul se va face personal la punctul de lucru al Societatii, avand adresa: Str. Garleni, Nr. 1, Bl. C78, Bucuresti

    3) Returul se va face in maxim 5 zile calendaristice.

    4) Suma platita va fi rambursata integral, exceptiie facand costurile de transport care raman in sarcina clientului.

 

 

    Politica de confidentialitate:

 

    Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

 

    In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostril au urmatoarele drepturi,:

 

    1)  Dreptul la informare (art.12)

 

     2)  Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

 

     3)  Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:

 

     a)  rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;

 

     b)  transformarea datelor personale nelegale în date anonime;

 

     c)  notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

 

     4)  Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

 

     5)  Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.

 

     6)  Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

 

 

    Litigii:

 

     Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. VANY COMEXIM S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C.VANY COMEXIM S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

 

    Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

 

    Diverse:

 

    Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 

    Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.vany.ro.

 

 

    Responsabilitati privind produsele

 

 

    S.C. VANY COMEXIM S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator.


 

    Identificarea comerciantului:

 

    Serviciile www.vany.ro va sunt oferite de S.C. VANY COMEXIM S.R.L.

 

    Date de contact:

    contact@vany.ro

    +400722 325 099; +40021 413 66 30

    Sediul: Str. Garleni, Nr. 1, Bl. C78, Parter, Bucuresti

    CUI RO5990022

    J40/13611/1994